Reacties

“Lieve Nina, wat een prachtige duidelijke afstemming. Mijn man en ik gaan er meteen mee aan de slag. Er is ons veel duidelijk geworden, en ik ben je hier erg dankbaar voor. Warme groet.” 
– Else-Mieke

“Dank je wel voor de afstemming! Een flink verslag met veel handvaten voor ons als ouders/gezin. Het verhaal sluit perfect aan op Jord. Ik ben meteen gaan toepassen nadat ik het gelezen heb en ik zag hier en daar al een twist in gedrag en straaltjes in zijn ogen. Ook al is dat nog maar een heel klein begin, als we dit doorpakken gaan de aanreikingen ons zeker op een beter pad brengen.”
– Kim

“Hartelijk bedankt voor je mooie afstemming! Hoe jij mij beschrijft, klopt tot in de kleinste details! Ik heb het inmiddels al een paar keer doorgelezen en elke keer als ik het opnieuw lees, worden de inzichten duidelijker en herkenbaarder. Een hele mooie eyeopener. Ik zal het de komende tijd nog eens een paar keer doorlezen, voor nog meer inzichten! Nogmaals bedankt.”
– Brigitte

“Wauw, Nina, zonet heb ik het in een keer gelezen, met tranen in m’n ogen. Later ga ik het nog eens rustig nalezen. Het klopt precies. Ik vind jou heel kundig. En het komt allemaal heel moeiteloos over. Inhoudelijk wist je precies je licht te schijnen op wat er speelt en ik geloof ook ergens de vinger op een pijnlijke plek leggen. Absoluut niet vervelend, ik vind dat heel fijn en direct. Ik had meteen een overzichtje van de thema’s waar ik mee bezig ben. En een link tussen de thema’s, zodat het ook meer inzicht en verbondenheid schept. Dit is het meest waardevolle en fijne wat ik dit jaar te horen heb gekregen, hier kan ik echt iets mee.” 
– Y. Coopmans

“Ik wil je ontzettend bedanken voor de verheldering die jouw afstemming me heeft gebracht. Ongelofelijk hoe je de spijker op zijn kop kan slaan. De losse eindjes waar ik naar op zoek was zijn me hiermee een stuk duidelijker geworden. De afgelopen week heb ik je tekst op me laten inwerken en besefte ik steeds meer dat ik op de goede weg ben maar nog niet ben waar ik graag naar toe wil. Ik voorzie in ieder geval een mooie toekomst voor mij en mijn zoon.”
– Bram

“Wauw… je afstemming heeft echt even moeten landen bij me. Hij is absoluut spot-on kloppend…. ik kan hier heel zeker wat mee! Ontzettend bedankt!!!” 
– Nancy